Channels Respond to messages from multiple channels in one place.
 
фоевър ливинг алое вера гел флп aloe vera gel мрежов маркетинг млм натурални продукти от алое вера био продукти

Започнах да чета много книги за хранене, здравословно готвене, спорт. Исках да се погрижа за здравето на моето семейство и да открия продукти, които да доставят необходимите хранителни вещества там, където ги няма , за да се чувстваме по - здрави и по - жизнени. Така в търсене на натурална допълваща храна открих и продуктите на Форевър Ливинг Продъктс.

 

 

Запознах се с компанията през 2011 година. Точно в този период имах и много проблемна кожа - ползвах най-различна козметика, но не открих начин да се справя с проблемното акне. Започнах да ползвам продуктите на Форевър и останах очарована, а не след дълго и резултатите бяха видими. Метаболизмът ми се подобри и неусетно свалих излишните килограми без да спазвам каквато и да е диета. 

алое вера гел форевър флп дистрибутор aloe vera gel flp forever мрежов маркетинг млм натурални продукти от алое вера био продукти

Здравей ! Аз съм Диди !

Благодаря ти, че си в моето онлайн пространство за здраве, красота и свят на мечтите. Радвам се, че мога да споделя с теб моята история и опита си с прекрасните продукти за здраве и красота на Форевър.

Освен здравето, което е основен фокус на този сайт, имам страст и към красотата във всичко около нас, както и към личностното развитие. Това, което ще откриеш тук, е цветен микс от полезни съвети и идеи за здраве и красота с алое вера и не само.

Аз съм тук, с теб, за да ти помогна да откриеш най-доброто за себе си!

Винаги съм била привърженик на здравословното хранене и здравословния начин на живот. Зная, че правилният хранителен режим е от първостепенна важност за доброто здравословно състояние. За съжаление храната , която приемаме днес не ни доставя необходимите хранителни вещества, за да може нашият организъм да функционира нормално.

aloe vera gel forever flp форевър алое вера флп дистрибутор натурални продукти био продукти

Лицето ми се изчисти, не се появяваха пъпки, кожата ми беше мека и нежна от прекрасната козметика с алое вера.

 

Щастлива съм, че мога да помогна на хората около мен, а също и на теб да бъдете по-здрави и по-щастливи.


Радвам се, че мога да споделя и възможността за собствен бизнес, която Форевър предлага – чудесна възможност за млади жени и майки, които също като мен искат да работят от вкъщи и да имат достатъчно време да се грижат за децата и семейството си. Работя и с жени, които обичат това, което правят, но искат да добавят и допълнителни доходи към семейния бюджет.

Убедена съм, че здравето и щастието ни са личен избор и ние правим този избор всеки ден с храната, която даваме на тялото, и мислите, които допускаме в съзнанието.


Ще бъда щастлива, ако мога да помогна и на теб да направиш правилния избор за себе си. Вярвам, че всеки сам създава собствения си живот - само трябва много силно да го поиска!