Channels Respond to messages from multiple channels in one place.
 

Какво е FOREVER FIT?      Какво е  FOREVER VITAL 5?

           Не диета, а решение за промяна !

*** Ако имаш нужда от отслабване след празниците или да изчистиш тялото си от натрупаните токсини

*** Ако имаш нужда да се чувстваш и да изглеждаш по-добре

*** Ако искаш да имаш повече тонус и енергия

*** Ако се чудиш как по-лесно да изградиш трайни навици на здравословно хранене и физическа активност 

 

Форевър Ливинг ти предлага FOREVER FIT – съвременна програма за прочистване, хранене и отслабване в три лесни стъпки:

Стъпка 1 : Clean9

Стъпка 2 : FIT 15

Стъпка 3 : VITAL 5 

Какво представлява?

Clean 9

Започни да мислиш различно за своето тяло. Всичко започва с нашата прочистваща програма Clean9. Тя е разработена от нутриционисти и лекари, така че да ти помогне да пречистиш тялото си от токсините, да се почувстваш по-лек и зареден с енергия. След девет дни ти вече се чувстваш по-слаб и по-здрав, благодарение на лесните за следване режим и здравословните рецепти, описани подробно в наръчника. Започни още днес! Вземи решение! Изглеждай добре, чувствайте се добре!

FIT 15

Ако си готов за следващата стъпка в нашето пътешествие на здравето, то ФИТ15 ти предлага персонален подход, за да чувстваш и да изглеждаш по-добре. Ф15 те повежда и към създаване на навици за физическа активност, като е разработен в три нива - начинаещ, средно напреднал и напреднал. И за да постигнеш своите фитнес и здравословни цели, избираш пакета според своята физическа подготовка  и следваш насоките в наръчника.

Vital 5

Ежедневието на повечето от нас е забързано и динамично и обикновено предпочитаме да хапнем нещо на крак, макар че няма никаква хранителна стойност за нашето тяло и то страда от липса на витамини и минерали. В такъв момент е време за VITAL5. Пакетът съдържа пет от прекрасните натурални продукти на Форевър, които запълват всички хранителни липси в тялото ти, за да имаш енергия и да се чувстваш и да изглеждаш много по-добре! Използвай VITAL5 и след като постигнеш желаното тегло с Clean9 и F15.

Имам ли нужда от такива програми?

 

Ако някои от следващите сиптоми отговарят на това как се чувстваш, означава, че имаш нужда от детоксикация на организма и от възстановяване на добрата чревна микрофлора:

 • Често страдаш от главоболие

 • Нямаш енергия

 • Имаш пролеми със стомаха

 • Имаш хроничен запек или диария

 • Имаш проблемна кожа

 • Трудно ти е да се концентрираш

 • Раздразнителен си

 • Без кафе не можеш да се събудиш

 • Имаш наднормено тегло

 • Имаш силно желание за хляб, сладко или алкохол

 • Изпитваш силна умора.

 

Разбира се детоксикация може да направиш и просто, ако си решила да се освежиш и да разтовариш тялото си.

Подходящи ли са тези програми за мен?

 

Програмите за детоксикация, възстановяване и физическа активност са подходящи за теб освен, ако не си бременна, кърмиш или имаш специфично заболяване. Консултирай се с лекар или друг здравен специалист преди да започнеш да спазваш тези или която и да било друга програма или режим.

 

Каква е идеята?

 

Не подхождай към тези програми като към диета с нагласата, че трябва да се ограничаваш и да спазваш определен хранителен режим за определено време и след това ще се върнеш към предишния си начин на хранене и на живот.  Това не диета, а решение за промяна! Това е процес, при който ще промениш мисленето си и отношението си към храната и спорта. Ще се изчистите от токсините, ще започнете да редуцирате теглото си, ще подобрите храносмилането и вида на кожата си, ще засилите имунната си система. Най-големият резултат от програмата е, че ще създадеш постоянни навици за редовна физическа активност съчетана с пълноценно хранене, които ще те поведат по пътя към по-красивото ти и здраво тяло.

Какво да очаквам по време на програмите?

 

Препоръчително е седмица преди да започнеш Clean9 да намалиш приема на храни, съдържащи бяло брашно, бяла захар, кофеин, алкохол, месо, пържени храни и полуфабрикати. Пий повече вода (по 30 мл. за всеки килограм от твоето тегло). Яж предимно зеленчуци, плодове, бобови култури и сурови ядки.

 

Ако ще правиш такъв тип програма за първи път, в началото може да не се чувстваш много комфортно предвид, че спазваш друг режим. Първите два-три дни е възможно да се появи главоболие в следствие на вече започналата детоксикация. За да намалиш главоболието, пий повече вода.

 

Ако седмица преди програмата започнеш да спазваш препоръките за подготовка (което разбира се е по желание), много по-бързо ще премине неразположението и ще се почувстваш по-добре и с повече тонус.

 

Следвай следните съвети за най-добър ефект!

 • Пий много вода (поне 2 литра на ден), за да изхвърляш токсините, да се чувстваш по-сит, да подкрепяш общото си здраве и да изглежда по-добре кожата ти.

 • Прибери солницата. Солта води до задържане на течности. Подправяй ястията си с подправки и билки.

 • Избягвай газирани и кофеинови напитки. Газираното те подува и добавя нежелани калории и захари, а кафето дехидратира тялото ти.

 • Спортувай всеки ден. Започни с леки, лесни за теб упражнения и постепенно увеличавай натоварването.

 • Притегли се и измери тялото си преди да започнеш. Записвай мерките си на всеки три дни и изчисли общата разлика накрая.

 • Записвай в наръчника ежедневните си физически упражнения, приеманата храна и как се чувстваш по време на програмата. Писмената отчетност ще ти помогне да се придържаш стриктно към програмата.

Как да се мотивирам?

 

Мотивацията и нагласата са особено важни при спазване наподобна програма или режим. Не търсете мотивация извън себе си. Много е важно да знаеш точно какво искаш да постигнеш и да си поставиш конкретна цел. Много е важно да се ангажираш сериозно с програмата, да подходиш с желание и да бъдеш уверен, че ще се справиш. Не изпускай целта си от поглед и помни, че трудните моменти са само в началото и са за кратко.

 

 

Какво да правя след програмата?

 

Най-важното нещо след края на програмата е да запазиш изградените добри навици за редовна физическа активност и пълноценно хранене и да не се връщаш към предишния си начин на живот, който отново ще ни доведе до постоянна умора, често главоболие, проблеми със стомаха, проблемна кожа и куп други проблеми. С Vital5 ще останеш на пътя на здравословния начин на живот и въпреки забързаното ежедневие, ще получаваш всички ключови хранителни вещества, от които имаш нужда, за да се чувстваш и да изглеждаш по-добре.

 

Взети заедно, тези три пакета ще ти помогнат да влезеш във форма и да изглеждаш и да се чувстваш по-добре.

Какви са ползите от Forever FIT?


1. Тялото ти ще се изчисти от натрупаните токсини!
2. Ще се освободиш от излишните килограми без йо-йо ефект!
3. Тялото ти ще влезе в по-добра физическа форма!
4. Ще промениш начина, по който мислиш за своето тяло, за храненето и движението!

ГОТОВ ЛИ СИ ?

Запознай се подробно - избери и кликни върху пакета, който желаеш.

?

forever fit 15 aloe vera drink aloevera

Клийн 9

алое вера гел форевър флп дистрибутор клийн9 clean9 aloe vera gel flp forever living

ФИТ 15

aloe vera gel flp forever living fit15 фит15 алое вера гел флп форевър ливинг

Витал 5 

алое вера гел витал5 форевър ливинг флп vital5 flp forever living aloe vera gel

Цялата информация, която споделям, е базирана на личен опит, изводи, проучвания и наблюдения или е взета от сайт или книга, които са цитирани. Не съм специалист, диетолог или медицинско лице. Сайтът ми няма за цел да дава медицински съвети, а само да информира. Преди да започнеш каквато и да е програма или хранителен режим, моля консултирай се с личния си лекар, особено ако взимаш предписани медикаменти