пчелни продукти форевър ливинг алое вера гел форевър ливинг флп aloe vera gel forever flp

Вече 40 години 

ЧИСТИ ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ

                   ЗА ВСЕКИ 

Форевър Ливинг притежават едни от най-многобройните пчелни кошери в света и използват най-съвременно патентовано оборудване за събиране и съхранение на съставките в най-чистия им вид. Пчелите обитават високопланински пустинни области далеч от каквито и да било замърсявания и пестициди. Работливите пчелички са истинско природно съкровище. Те ни даряват не само със сладък, златен мед, но и с цял арсенал от други ценни и активни съставки. Всички натурални пчелни продукти идеално се съчетават с гела от алое вера за пиене. Насладете се на два от най-големите природни дара заедно.

Предложете на цялото си семейство този чист и естествен продукт, известен като най-ефикасния природен антибиотик. Той съдържа 22 аминокиселини, витамини от групата B комплекс и е подсилен с пчелно млечице. 500 мг в една таблетка.

 цена: 65.93 лв / 56.06 лв с   отстъпка

 цена: 68.54 лв / 58.25 лв с   отстъпка

Пчелен прополис

Пчелно млечице

пчелен прополис форевър ливинг
пчелно млечице форевър ливинг aloe vera gel алое вера  флп

Дайте тласък на енергията и метаболизма си, като същевременно се борите със стреса. Специално съчетано с ензими, пчелното млечице на Форевър съдържа протеини, минерали, витамини А, С, D, Е и В комплекс, всички 8 незаменими аминокиселини, плюс още 10 второстепенни.

пчелен прашец форевър ливинг алое вера гел флп aloe vera gel forever flp

Пчелен прашец

Пчелният прашец предлага витамини C, D, E, K, бетакаротин (витамин A), B комплекс, минерали, ензими, коензими, растителни мастни киселини, въглехидрати, протеини и 22 аминокиселини (включително 8-те незаменими). Дава енергия и издръжливост, допринася за поддържане здравето на кръвоносната, храносмилателната, имунната и нервната системи. 500 мг в една таблетка.

цена: 31.65 лв / 26.90 лв с отстъпка

пчелен мед форевър ливинг алое вера гел форевър ливинг флп aloe vera gel forever flp

Пчелен мед 

Вкусна съкровищница от ценни природни вещества. Въглехидратите и минералите, като калций и фосфор, превръщат меда на Форевър в отличен източник на енергия. Една супена лъжица от този естествен подсладител съдържа около 70 калории, усвоява се лесно и предлага невероятен коктейл от витамини, минерали, ензими, протеини и аминокиселини.

цена: 34.79 лв / 29.60лв с отстъпка

пчелни продукти форевър ливинг
пчелни продукти форевър ливинг

Форевър Ливинг притежават едни от най-многобройните пчелни кошери в света. 

 

 

 

Работливите пчелички са истинско природно съкровище. Те ни даряват не само със сладък, златен мед, но и с цял арсенал от други ценни и активни съставки.

 

 

 

Всички натурални пчелни продукти идеално се съчетават с алое вера и играят важна роля в здравословния и балансиран начин на живот.

пчелни продукти форевър ливинг