Channels Respond to messages from multiple channels in one place.
 
aloe vera gel forever flp vital5 алое вера гел форевър ливинг флп витал5

ПЪЛНОЦЕННО ХРАНЕНЕЕ С ЛЕКОТА

Презареди батериите ударно с ВИТАЛ5!

 

Искаш ли да подобриш здравето си без драстични промени в начина си на живот?

Страдаш ли от липса на енергия, умора, стрес, нервност, лошо храносмилане?

ВИТАЛ5 е усъвършенствана комбинация от хранителни вещества, която гарантира, че ти ги усвояваш качествено за дълготраен ефект за твоето тяло и ум. 

Заедно тези пет продукта създават синергия от мощни хранителни вещества, които поддържат "хранителната магистрала" в тялото на всеки един от нас. Тази скоростна магистрала осигурява транспортирането на нутриенти из цялото тяло до всички органи, тъкани и клетки. Храните и добавките, които поглъщаме, ни зареждат с полезни вещества и магистралата се грижи те да стигнат до всяка наша клетка. Едновременно с това тя е отговорна и за изхвърляне на отпадните продукти, естествено произвеждани от организма, за да функционира той оптимално.

 

Пакетът се състои от пет базови продукта: Гел от алое вера за пиене, Активен пробиотик, Форевър дейли, Арктическо море и АРГИ+. В комбинация те създават мощна хранителна скоростна магистрала, която да бъде стабилна основа на всеки индивидуален хранителен режим и са подбрани, за да действат в мощна синергия.

алое вера гел за пиене форевър ливинг флп колит гастрит язва хашимото исти миома акне екзема псориазис aloe vera gel forever living flp
aloe vera gel forever flp aktiven pro-B  алое вера гел активен пробиотик форевър ливинг флп
omega 3 aloe ver gel forever flp арктическо море омега 3 форевър ливинг флп холестарол
форевър дейли флп алое вера гел фревър ливинг forever daily aloe vera gel flp
argi plus forever living flp aloe verа gel арги плюс форевър ливинг флп дистрибутор
алое вера гел за пиене форевър флп хашимото кисти миома акне екзема псориазис колит гастрит язва aloe vera gel forever flp

Aloe Vera Gel

Гел от алое вера за пиене, 4 туби по 1л

Първият продукт, получил сертификат от Международния научен съвет за алое заради чистотата си, гелът ни от алое вера за пиене подкрепя храносмилателната система и подпомага усвояването на нутриентите от храната и добавките. С любов извличаме полезната пулпа и течност от вътрешността на листата по патентована и усъвършенствана технология, за да почувствате силата на природата. Алоето подпомага усвояването, бионаличността и стимулира метаболизма.

aloe vera gel flp forever living активен пробиотик форевър ливинг алое вера гел флп

Forever Active Probiotic

Форевър Активен Пробиотик, 30 капсули

Пробиотикът на ФЛП е малка капсулка, която допринася за здравето на храносмилателната система, подобрява усвояването на хранителни вещества и действието на имунната система. Пробиотикът на Форевър е единственият продукт на пазара, който съдържа шест вида полезни бактерии и не изисква съхранение в хладилник.

омега 3 форевър ливинг флп алое вера гел холестарол omega3 forever living flp
forever daily aloe vra gel flp форевър дейли алое вера гел флп дистрибутор
форевър арги плюс алое вера гел флп aloe vera gel forever living flp

Arctic-Sea Super Omega-3

Арктическо море Омега-3, 120 капсули

Тази изключителна комбинация от масло от риба, масло от калмари и зехтин с високо олеиново съдържание е една от най-добрите хранителни добавки с омега-3, EPA и DHA. Освен че съдържа и витамин E, Арктическо море се извлича не от едно, а от три чисти рибени масла: аншоа, сьомга и трескá. Тази цялостна хранителна добавка подкрепя ключови системи в тялото като сърдечносъдовата, храносмилателната и имунната, а също и здравето на мозъка и очите.

Forever Daily

Форевър Дейли, 60 таблетки

Подсилен с нашия уникален АОЗ комплекс, Форевър дейли е мултивитаминнна и -минерална формула с възможно най-съвременната система за ефикасно усвояване на съставките. Патентованата ни формула съдържа комбинация от идеално балансирани полезни вещества, обвити в алое. Така осигурява незаменими витамини и минерали и се грижи да се зареждаме с достатъчно от тях за оптимално здраве. Допринася за попълване на дефицитите, предизвиквани от съвременното хранене. Нутриентите поемат по хранителната магистрала към клетките и тъканите за подкрепа на оптималното им функциониране.

Forever ARGI+

Форевър АРГИ+, 30 пакетчета

Една доза АРГИ+ осигурява 5гр. L-аргинин плюс синергични витамини и зарежда тялото ви с жизненост за целия натоварен ден. L-аргининът е аминокиселина, която изпълнява много важни функции в тялото – от подпомагане деленето на клетките до засилване производството на азотен оксид, който допринася за по-добро кръвоснабдяване на основните органи. В комбинация със синергични витамини и плодове тази многостранна хранителна добавка подкрепя цялото ви тяло и добавя изкусителен плодов аромат към любимата ви напитка.

        Презареди батериите ударно с Витал5 за месец!

  Вече не е тайна как може да се чувстваш чудесно!

 

1) Оцвети чинията си - консумацията на пълноценни храни и разнообразни плодове и зеленчуци може да осигури на тялото ви необходимите витамини и минерали, за да се чувствате сити по-дълго и да имате повече енергия. 

 

2) Не забравяй водата - всекидневното пиене на осем чаши (2 литра) вода ще ти помогне да се чувстваш по-сит, да изхвърляш токсините, да изглежда по-добре кожата ти и да функционират системите в тялото ти, както трябва.

 

3) Раздвижи се - според изследванията хората, които спортуват поне по 30 минути на ден, 4-5 пъти седмично, са по-здрави и по- продуктивни. Няма нужда да прекарвате часове във фитнеса – ползвайте стълбите вместо асансьора, карайте колело със семейството си – просто се движете!

 

4) Почивай си - без нормален сън тялото не функционира оптимално, чувствате се напрегнати, отпаднали и непродуктивни. 7-8 часа сън нощем възстановяват организма и съзнанието, за да сте подготвени за деня.

 

5) Приемай Vital 5 всеки ден! (след като поръчаш, детайлно ще ти обясня кой продукт кога и как се прием

 

кат. цена: 529.08 лв ; с  отстъпка 502.62 лв

vital5 aloe vera gel forever flp алое вера гел форевър ливинг витал5
алое вера гел витал5 форевър ливинг флп дистрибутор vital5 aloe vera gel forever living flp