Форевър Ливинг Продъктс

Името на компанията е Форевър Ливинг Продъктс (вечно живи продукти). Американска компания.

 

Компаниите от семейството на Форевър Ливинг Продъктс са най-големият производител, преработвател и дистрибутор на алое вера в света с повече от 80.000 хектара собствени плантации в Тексас, Мексико и Доминиканската Република и осигуряват непресъхващ източник на най-чистото алое за потребителите ни.

 

Фирмата е създадена на 13 май 1978 година в Скотсдейл (Аризона) и има повече от 34 години опит в производството и разпространението на продукти за здраве и красота.

 

Компанията има повече от 10 милиона сътрудници в над 155 страни по света, с годишни продажби от над $2,7 млрд. Форевър Ливинг не престава да се развива дори през неблагоприятни икономически периоди. През 2015 година бизнесът на Форевър в България бележи ръст от 10%. 

 

Форевър Ливинг е в България от месец октомври 2001 година. За повече от 15 години в България компанията е доказала стабилността си и че не се влияе от външни икономически фактори, а времето е затвърдило качеството на продуктите й. Това позволява на сътрудниците на фирмата изграждат бизнеса си в сигурна и стабилна среда. 

 

Запознайте се екипа от водещи специалисти по хранене. 

 

Научният консултативен съвет на Форевър се състои от трима водещи специалисти в сферата на храненето, медицината и токсикологията. Всеки от тях има повече от 40 години опит и в частния, и в държавния сектор. Научният консултативен съвет на Форевър ще работи в тясно сътрудничество с ръководния екип на компанията и отделите за продуктов развой, за да подкрепя мисията ни да съчетаваме най-доброто от природата с най-съвременните научни открития за създаването на продукти, които ви помагат да изглеждате и да се чувствате по-добре.

Forever living aloe vera flp Форевър Ливинг флп дистрибутор алое вера за пиене алое вера гел мрежов маркетинг млм допълнителни доходи собствен бизнес натурални продукти от алое вера

Запознайте се с бизнес възможността, която предлагаме!

 СВЪРЖИ СЕ С МЕН

тел.: +359 887 127 134

ДАНИЕЛА ИВАНОВА

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Bulgaria - България

flpaloevera@abv.bg

сертификат международен научен съвет по алое форевърливинг алоевера гел за пиене flp forever living aloevera gel

Certified by

International

Aloe Science Council

aloevera gel za piene forever living flp ислямски печат алое вера гел

Islamic

Seal of Aproval

сертификат кашер алое вера гел форевър ливинг флп дистрибутор aloevera gel forever living flp
сертификат  РЕТА  People for the Ethical Treatment of Animals алое вера гел флп дистрибутор форевър ливинг flp aloevera gel forever living flp
aloe vera gel forever living flp сертификат халал алое вера гел форевър ливинг флп дистибутор

Daniela Ivanova прилага политика за защита на Вашите лични данни (GDPR), с която може да се запознаете тук:
Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни (Privacy notice)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now