Channels Respond to messages from multiple channels in one place.
 
aloe vera gel flp forever алое вера гел флп дистрибутор хашимото

  Хората 

     споделят .....     

Мария Стоилова

София

 

Винаги съм казвала, че съм щастлива от откриването на тази фирма и запознаването ми с нейните продукти. Те ми носят само радост и спокойствие в дома. Преди три години претърпях три операции след счупване на тазобедрена става, при които ми бе поставена изкуствена. Тъй като не можех да лежа на лявата си страна, всички стави и кости ме боляха – десните ръка и крак, шията и гърбът. Откриха ми и напреднала остеопороза. Започнах да пия Forever Freedom и Nature-Min. Само след месец вече се чувствах по - добре. Приемах редовно и двата продукта в продължение на шест месеца. Радостта ми беше неописуема. Движех се без всякаква болка, изправена, спокойна, сякаш подмладена. И сега продължавам да пия Forever Freedom профилактично, за да поддържам ставите си подвижни. Костите ми са в много добро състояние и това ми дава спокойствие. 

Йорданка Тодорова

Бургас

 

Запознах се с ФЛП съвсем случайно в много тежък момент за моето здраве. От 32-годишна възраст страдах от артрозна болест, като най-силно засегнати бяха тазобедрените ми стави. Всяко движение ми беше трудно и ми причиняваше болка. От шепите лекарства, които взимах, се увредиха червата и черния ми дроб, а най-силно поразени бяха бъбреците ми. Наложи се дори да направя операция в София. Там се запознах с продуктите на ФЛП. Веднага след като се върнах в Бургас, потърсих дистрибутори и сключих договор. Започнах да използвам продуктите и в продължение на няколко месеца редувах различни комбинации – Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Nature-Min, Garlic – Thyme и др. Постепенно престанах да взимам традиционните лекарства и изцяло се доверих на ФЛП. В момента пия Forever Freedom и се чувствам отлично – здрава, жизнена и работоспособна. С особено удоволствие работя с продуктите на ФЛП, за да помагам на свои близки и приятели. Многото положителни резултати радват и мен и тях.

Наскоро ми се обадиха за едно момче, което имаше проблеми с дебелото черво. След 6 месеца приемане на Aloe Vera Gel, Lycium Plus, Nature-Min, Bee Propolis и Garlic-Thyme, той вече се чувства отлично. Много мога да говоря за резултатите от употребата на тези вълшебни продукти.

Внучето ми Петьо е на 9 години и непрекъснато боледуваше от ангина. Започнах да му давам по една лъжица на ден гел от Алое Вера, впръсквах два пъти Aloe First и му давах Forever Kids. Сега Петьо е едно здраво и жизнено дете и повече от една година не е боледувал.

Срещата с тези продукти промени живота ми. Те са мое щастие и спасение.

Катя Сталева

 

Много се радвам, че имам възможност да споделя мнението си за продуктите на ФЛП. Ще ви разкажа за заболяването на моята дъщеря. От 1994г. Михаела страда от тиреодит на Хашимото – хронично автоимунно заболяване на щитовидната жлеза. Тя бе едва 10-годишна, когато и откриха болестта. Безсмислено е да ви разказвам колко лекари сме посетили, колко консултации и изследвания сме направили. До октомври 2001г. Михаела пиеше всеки ден съответната доза Enthyrox, която за мое най-голямо съжаление непрекъснато трябваше да увеличаваме – от ¼ табл дневно стигнахме до цяла таблетка, тъй като не можехме да нормализираме нивото на хормоните. Тогава моята колежка и приятелка Марияна Георгиева ме запозна с Aloe Vera Gel и полезните му свойства. Тъй като съм медицински работник, ми бяха нужни три месеца, за да се реша да купя жълтата бутилка. От декември 2001г. Михаела започна да пие Aloe Vera Gel . Първоначално по една супена лъжица два пъти на ден, а после по две лъжици сутрин и вечер. Не мога да ви опиша колко щастлива бях, когато след три месеца употреба на гела от Алое, нивото на хормоните на Михаела за първи път от 7 години бе в норма. Това ни накара да намалим дозата на лекарствата, които вземаше, до ½ табл дневно. Дъщеря ми също беше много щастлива, защото благодарение на вълшебното растение Алое Вера успяхме да намалим наполовина изкуствените хормони. На мен ми трябваха само три месеца, за да повярвам в Алое Вера и ФЛП. Повярвайте и вие, които четете тези редове.

Катя Сталева – Асистент 

Елена Атанасова

 

 В края на май 2003г. се запознах с продуктите на Форевър Ливинг Продъктс.  Поводът да обърна сериозно внимание на гела от Алое Вера беше страданието на моя съпруг – хипертония. Въпреки, че приемаше много и различни лекарства, той непрекъснато покачваше стойностите на кръвното налягне. Прилошаваше му, краката му омеквах, губеше равновесие, изпитваше страх и несигурност. Започна да пие гел от алое и за наша изненада още от първата бутилка кръвното му се повлия положително. Спряха внезапните покачвания, прилошаванията, стана по-работоспособен, успокои се и нямаше нужда от инжекции. Едновременно с него и аз започнах да пия Алое. Имах сравнително добро здраве, но страдах от болки в кръста. На 36г. паднах по стълби и сериозно си ударих кръста. С напредване на възраста се появи чувството, че ако се наведа няма да мога да се изправя. Щом започнах да пия гел от Алое Вера, това чувство изчезна. За първи път усетих това, когато бях на село в градината. След интензивна физическа работа се изправих рязко и установих, че кръстът не ме боли. Беше ми леко и приятно. Истинско чудо! До днес не съм усетила болка, а облекчението дойде още след първата бутилка. Имах и друг проблем – зрението. Лекарите ми бяха установили перде и на двете очи. Посещавах лекциите във фирмата и веднъж д-р Грънчаров подробно обясни как действа Алое Активтор. Консултирах се с него за моя проблем и той ми предложи да опитам. Започнах да си капя Активатор в очите. Още на десетия ден зрението ми започна да се прояснява. Продължих да слагам капките докато наистина ми светна пред очите. Изключително съм щастлива, че виждам добре, кръстът не ме боли и мъжът ми също се чувства добре. Всичко това дължим на чудните продукти от Алое Вера. Продължаваме да ги използваме, предлагаме ги на близки и познати. Синовете ни също започнаха да ги употребяват. Истинско щастие е да си здрав. Ако искате да бъдете здрави, красиви и работоспособни, ползвайте продуктите на ФЛП. Наистина си заслужава!

Ани Спасова

 

Запознах се с Форевър през лятото на 2004г., но бях ползвала Aloe Vera Gel и Aloe Activator преди три години. Имах добри впечатления от еднократната им употреба. От малка страдам от стомашни болки. Изпила съм купища лекарства, които само временно успокояваха симптомите. След всяко ядене получавах киселини, които предизвикваха повръщане. Винаги съм била с нисък хемоглобин и доста ниски нива на желязо в кръвта. Бях бледа и не смеех да хапна, страх ме беше от болки и повръщане. В този момент се запознах обстойно с продуктите на ФЛП, благодарение на моята спонсорка и на лекциите и литературата на фирмата. Направихме сериозна програма, която включваше: Aloe Berry Nectar, Forever B12 Plus, Absorbent-C, Arctic Sea, Garlic-Thyme, Fields of Greens, Bee Pollen, Bee Propolis и Forever Active Probiotic. Нектарът с боровинки пиех по 100 мл. всяка сутрин. Таблетките вземах сутрин и вечер. Мисля, че за първи път в живот си дадох пари за собственото си здраве. Киселините изчезнаха, болките отшумяха и вече можех да се храня нормално и спокойно. Цветът на кожата ми придоби далеч по-свеж и здрав вид. Благодаря на Форевър Ливинг! Бих искала да добавя и още нещо интересно, което е съвсем нормално за действието на това удивително растение Алое Вера. Прилагането на тази програма провокира появата на херпес зостер. Той изглежда е дремел в болното ми тяло и е чакал да се предам, за да ме порази. Това е доста сериозно и болезнено състояние и макар, че отидох в поликлиниката да потвърдя диагнозата, не взех нищо от аптеката. Към гореизброените продукти добавих Aloe Propolis Crème, Aloe Vera Gelly и Aloe First за локално приложение, а таблетките пчелен прополис и чесън с мащерка увеличих на 3х2 по време на хранене. И отново се убедих в чудодейните свойства на продуктите на ФЛП! Херпес зостер изчезна за една седмица, а познатото лечение обикновено трае месеци. Днес се чувствам прекрасно. Не ме е страх, знам как мога да се справям с всеки кожен и стомашен проблем. Вярвам, че мога да контролирам и поддържам своето здраве. С огромно желание и ентусиазъм препоръчвам продуктите на всеки мой клиент във фризьорския салон, където работя.

 Радостина Иванова 

 

Повярвайте в продуктите на ФЛП. В средата на месец юли започнаха силни болки в десния ми яйчник. Отидох на преглед. Казаха ми, че имам множество кисти на двата яйчника, образувание на левия яйчник и силно течение. Направих изследване и на хормоните. Показанията на надбъбречната ми жлеза не бяха в норма. Туморният маркер (СА 125) бе 66.64 единици. Решиха, че причината за това високо показание е възпалителният процес. За надбъбречната жлеза ме изпратиха на ендокринолог. Докато се срещна с ендокринолога, болките вече бяха непоносими. Лекуващият гинеколог се бореше с инфекцията, която почти не се повлия от силните лекарства. Консултирах се с втори специалист и диагнозата се потвърди. Започна да се говори за операция. Върнах се вкъщи. Бях много объркана и изплашена и споделих с моя близка, която е Асистент Супервайзор във ФЛП. Тя бе моята спасителка! Направи ми програма и започнах да приемам продуктите на Форевър. Пиех Aloe Vera Gel, Forever Lycium Plus и A-Beta-CarE. След две седмици направих нови изследвания. Тумор-маркерът беше спаднал на 55 единици. Продължих да пия продуктите, включвах и други антиоксиданти като Garlic-Thyme, Fields of Greens и др. След два месеца всички изследвания бяха в нормата, а туморният маркер беше спаднал на 34.9 (при норма от 0 до 35). Тогава наистина повярвах в тези продукти и продължих с лекота да ги приемам, като всеки път включвах и нови. Междувременно за отрицателно време излекувах окончателно бялото течение с Aloe First и Aloe Vera Gelly. След второто изследване г-жа Мария Георгиева ми предложи да подпиша договор и да започна да работя в тази фирма. Така съвсем убедително мога да помагам на хората, които като мен се нуждаят от тези жизненоважни продукти. Благодаря от сърце на моята спонсорка, че ме накара да повярвам във ФЛП. Предложих на мой близък да опита продуктите за хроничен синузит и дългогодишно главоболие. С помощта на Aloe Activator и Aloe Heat Lotion всички синуси бяха окончателно изчистени, а неприятното главоболие отшумя напълно. След петмесечно приемане на продуктите на ФЛП, показанията от изследването на тумор-маркера бяха 20.3 единици!

 Боряна Миховска 

 

През 2002 г. синът ми беше на три години и посещаваше детска ясла. Никога няма да забравя този период, защото тогава той боледуваше непрекъснато – ангини, кашлици, хрема. Вземаше антибиотици, сиропи, витамини – почти без прекъсване. Всички специалисти, включително и лекарите от Медицинска академия, бяха единодушни, че през лятото трябва да отидем на море, а през септември ни чака операция на сливиците, които бяха три. От непрестанното приемане на антибиотици в устата на детето се появиха бели болезнени налепи, поради което не можеше да се храни. За тях трябваше да пие нови лекарства. Това продължи до момента, в който реших да послушам приятелката си – дистрибутор във ФЛП. От май започнах да давам на сина си Алое Вера гел, капех по няколко пъти на ден Aloe Activator в носа ( но не по една капка, а по цял капкомер наведнъж) и после мажех с Aloe Vera Gelly. Белите налепи в устата обтривах с Aloe Activator и също мажех с Aloe Vera Gelly . Афтите изчезнаха напълно за 3-4 дни и детето започна да се храни. До септември изпи 5 бутилки Aloe Vera Gel, а в носа непрекъснато слагах Aloe Activator. Отидохме на контролен преглед в МА, за да уточним датата на операцията. Лекарят, който го прегледа, с изненада установи, че от третата сливица няма и следа, а другите две са с големината на сливиците на новородено. Не вярвах на ушите си. Резултатът беше поразителен. За да съм сигурна, още същия ден заведох детето и в ИСУЛ. Там потвърдиха диагнозата – третата сливица я няма, а другите две са съвсем малки и далеч не са за операция. Радостта ми беше огромна и наистина повярвах в изключителните свойства на Алое Вера. Вече цялото ми семейство употребява продуктите на ФЛП. Със съпруга ми станахме дистрибутори и се радвам, че успяхме да убедим близки и познати да се запознаят с ФЛП, да започнат да употребяват продуктите и да обикнат Алое Вера. Да проумеят, че профилактиката е най-добрата инвестиция – инвестиция в здраве. Благодарение на нея си осигуряваме телесен и душевен комфорт, тя ни спестява много болка, отчаяние и не на последно място – средства. Иска ми се хората все повече да се замислят за здравословното хранене, което не е само въпрос на финансови възможности. Всичко опира до желанието да разберем, че не всичко, което купуваме , за да ядем, е същинска храна. То не само не е пълноценно, но дори в известна степен може да се окаже и отровно. Нека се обърнем към природата и към всичко, с което тя щедро ни дарява. Алое Вера е едно от чудесата й. Нека го обикнем и да разберем, че връзката между човека и природата е свещена и ние разполагаме с едно от средствата да я запазим жива.