Channels Respond to messages from multiple channels in one place.
 
Infinite by forever инфинит от форевър алое вера за лице за бръчки алое вера гел форевър ливинг флп aloe vera gel flp

Infinite by Forever

Инфинит от Форевър

Инфинит от Форевър е най-новото в съвременната грижа за кожата, впрягащо силите на науката и на природата. Четирите уникални продукта, съчетани в колекцията, намаляват появата на фини линии и бръчици, изглаждат кожата, събуждат красотата отвътре навън и ви даряват със сияйна и овлажнена кожа, която изглежда и чувствате по-млада.

Опитайте ги - не само ще видите разликата, но и ще я почувствате!

инфинит от форевър хидратиращ почистващ лосион алое вера форевър флп aloe vera gel forever living flp

Infinite Hydrating Cleanser

Хидратиращ почистващ лосион

Хидратиращият почистващ лосион е пълен с мощни съставки от естествен произход като екстракт и аминокиселини от ябълки и кокосови мастни киселини, които незабавно хидратират кожата и я зареждат с антиоксиданти, като същевременно отмиват замърсяванията и омазняването, без да изсушават.

 

Фитичната киселина е съставка, извлечена по естествен път от ориза, която помага за стимулиране ефикасността на антиоксидантите и сама се бори със свободните радикали. Слънчогледовото масло е богато на линолова киселина и витамин Е, които разграждат мръсотията и наслояванията и така спомагат за нежното им отмиване.

 

След почистване с нежния лосион с млечна консистенция ще чувствате кожата си овлажнена, мека и чиста – стабилна основа за останалите продукти от вашия антиейджинг режим.

цена 57,25 лв / 54,37 лв с отстъпка

Infinite Firming Serum

Инфинит Стягащ серум

Стягащият серум атакува стареенето отвън навътре с едни от най-модерните открития в науката за кожата!

 

Той допълва и повишава ефикасността на алоето с трифлуорацетил трипептид-2. В клинични изследвания тази съставка значително подобрява еластичността на кожата на потребителите и се бори с прогерина – вреден протеин, който се увеличава с напредване на възрастта и има разрушително действие върху кожните клетки. Като имитира естествените процеси в кожата, пептидът с три аминокиселини я стяга и намалява появата на фини линии и бръчици.

 

Стягащият серум е научно разработен така, че алоето да прояви оптимално свойствата си да успокоява и изглажда кожата. Екстрактът от мая допринася за синтеза на колаген и подкрепя естествената защита на кожната тъкан, за да изравни тена, а протеинът от суроватка възобновява кожата, като я изглажда, стяга и вплътнява.

цена 113,39 лв / 107,72 лв с отстъпка

инфинит стягащ серум форевър ливинг алое вера гел форевър флп aloe vera gel forever flp
инфинит от форевър стягащ комплекс aloe vera gel forever flp алоевера форевър ливинг флп дистрибутор

Infinite Firming complex

Инфинит Стягащ комплекс

Хранителна добавка, която атакува стареенето отвътре навън и ще ви помогне да контролирате процеса на стареене и да сте сигурни, че се грижите за всеки аспект от антиейджинга.

 

Таблетките без глазура на стягащия комплекс съдържат патентована комбинация от концентрат от френски пъпеш, фитосерамиди и морски колаген.

Тя е идеалният спътник на стягащия серум, защото атакува стареенето отвътре навън!

Приемането на две мънички таблетки всеки ден може да подкрепи множество системи в тялото, както и цялостното ви здраве и вида на вашата кожа.

 

Доказано е, че оралният прием на колаген намалява задълбочаването на бръчките и подобрява гъвкавостта, еластичността и овлажняването на кожата.

Последната съставка – витамин С, допринася за намаляване на умората и за нормалното образуване на колаген, за да функционира кожата оптимално.

цена 112,82 лв / 107,17 лв с отстъпка

Infinite Restoring Creme

Инфинит Възстановяващ крем

Въпреки многобройните овлажнители, възстановяващият крем е лек и фин и попива бързо, без да създава мазно или тежко усещане.

 

Ефикасните растителни съставки като асаи и нар осигуряват антиоксидантна подкрепа, като същевременно овлажняват и изглаждат кожата. Австралийското растение Centipeda Cunninghamii има синергично действие, подсилващо многобройните полезни свойства на алоето.

 

Заедно тези съставки доказано успокояват кожата, а витамин В3 и екстрактът от червено цвекло изравняват тена и структурата й за младежко излъчване. Компоненти като сквален, естери на жожоба, гликолипиди и пчелен восък демонстрират изявени овлажняващи свойства и помагат на възстановяващия крем да се плъзга нежно по кожата.

 

Антиейджинг композицията от етерични масла – лавандула, горчив портокал, босилек, евкалипт и кори от лайм и портокал, подкрепя алоето и помага за възобновяването и подмладяването на изсушената кожа.

цена 126,44 лв / 120,11лв с отстъпка

инфинит възстановяващ крем форевър алое вера гел форевър ливинг флп дистрибутор aloe vera gel forever flp
инфинит от форевър комплект aloe vera gel fpreevr living flp алое вера гел флп форевър ливинг

Всеки продукт от серията може да бъде закупен по - отделно !!!

цена на комплекта: 381,57 лв

с  отстъпка 362, 48 лв