Channels Respond to messages from multiple channels in one place.
 

Форевър фит15 FIT15

Стегни и оформи красиво тяло!

алое вера гел за пиене форевър ливинг флп дистрибутор клийн9 фит15 отслабване диети здравословно хранене наднормено тегло програми за отслабване отстъпка aloe vera gel forever livng flp clean9 fit15 otslabvane dieti programi za otslabvane

F15 ще те научи как да мислиш по различен начин за храната и спорта и ще ти даде знанията, за да се вдъхновиш да промениш тялото си завинаги!

1. с F.I.T. 15 ще отслабнеш.

2. с F.I.T. 15 ще изглеждаш по-добре и ще се чувстваш по-добре от всякога.

3. с F.I.T. 15 ще постигнеш постоянна промяна и по-добра форма.

4.   F.I.T. 15 ще те научи как!

 

Избери фитнес нивото, което ще ти помогне да постигнеш целта си и да поемеш по пътя на промяната завинаги

НАЧИНАЕЩ

Начинаещ ли си във фитнеса

и   здравословното  хранене?Тогава започни с F15 Начинаещ 1 и 2. Изучи основите на фитнеса с специалн и тренировки за контрол на теглото, основни движения и базови кардио упражнения. Изгради стабилна основа с помощта на подробния наръчник, който съдържа лесни за спазване насоки  зa хранене, здравословни рецепти, продукти за контрол на теглото, прием на добавки и полезни съвети като например за ползите от протеините и как да си направиш по-здравословна закуска.

СРЕДНО НИВО

НАПРЕДНАЛ

Вече водиш умерено активен начин на живот и търсиш начин да ускориш темпото? Благодарение на режим за прием на любимите ни добавки за контрол на теглото, здравословни рецепти, специални упражнения, интервални тренировки и Ф.И.Т. йога, средно ниво на F15 ще ти помогне да преобразиш тялото си и да изградиш чиста мускулна маса. Ще научиш за ползите от силовите и високо интензивните кардио тренировки, както и съвети как да постигнеш трайна промяна като се справиш с апетита и важността на съня при отслабване.

И за теб, ако си активно спортуващ, но търсиш по-добра програма да постигнеш целите си, са част 1 и 2 на F15 за напреднали. Подчертай релефа на мускулите си с целеви упражнения и по-сериозни кардио тренировки. Ще ти помогнем и с ценни съвети за хранене според тип тяло, както и правилно разпределяне на порциите.

               Вземи  за  305.19 лв,
               вместо за 321.26 лв    

Какво има в пакета ?

fit15 aloe veragel forever flp фит15 алое вера гел форевър ливинг флп

Всеки продукт във ФИТ15

е внимателно подбран, за да работят всички заедно в синергия.

За оптимални резултати следвайте схемата, описана в този наръчник!

ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА

Допринася за изчистване на храносмилателната система и за оптимизиране усвояването на нутриенти.

ФОРЕВЪР ФИБРИ

Патентована комбинация от 5 г водноразтворими фибри, които създават усещане за ситост.

 

ФОРЕВЪР ТЕРМ

Мощно съчетание от разтителни екстракти и витамини за активизиране на метаболизма.

 

ФОРЕВЪР ГАРЦИНИЯ ПЛЮС

Има силата да съдейства за по-ефективно изгаряне на мазнини в тялото и да потиска апетита, като повишава нивата на серотонина.

 

ФОРЕВЪР ЛАЙТ УЛТРА

Шейк на прах - богат източник на витамини и минерали със 17 г протеини в една доза.

алое вера гел фит15 форевър ливинг флп aloe vera gel flp distributor forever

УПРАЖНЕНИЯ


Изберете своето Форевър Ф.И.Т. ниво и натиснете върху заглавието на тренировката, която искате да гледате.

Не забравяйте, преди да започнете тази или която и да било фитнес програма, да се консултирате с лекар или друг здравен специалист, който да прецени дали тя е подходяща за нуждите ви. Това е особено важно в случай, че имате здравословен проблем. Ако почувствате замайване, болка, прилошее ви или не ви достига въздух, докато правите упражненията, незабавно спрете изпълнението.

Всички упражнения според нивото - гледайте тук

Преди да започнеш каквато и да е програма или хранителен режим, моля консултирай се с лекар, особено ако имаш сериозно заболяване (включително автоимунно) и взимаш предписани медикаменти. Цялата информация, която споделям, е базирана на личен опит, изводи, проучвания и наблюдения или е взета от сайт или книга, които са упоменати. Не съм специалист, диетолог или медицинско лице. Сайтът ми няма за цел да дава медицински съвети, а само да информира и споделя ползите и опита с продуктите на хора от цял свят.