ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ОТ ФОРЕВЪР !

От 1978 г. Форевър Ливинг Продъктс търси най - чистите натурални съставки от цял свят и създава едни от най - висококачествените продукти на пазара.

 

Човешките сетива крият голяма сила и в значителна степен влияят върху мисълта, настроението и други мозъчни функций. С тяхна помощ възприемаме средата, в която се намираме .

А несъмнено обонянието е едно от най-мощните сред тях. 

лавандула етерични масла форевър ливинг aloe vera gel алое вера гел флп

НАЙ - ЧИСТИТЕ ПРИРОДНИ СЪСТАВКИ

ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА ФОРЕВЪР СА ПОДБРАНИ, ОТГЛЕДАНИ И ПРОИЗВЕДЕНИ ТАКА, ЧЕ ДА СЕ ГАРАНТИРА НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО. КОГАТО ИЗБИРАХМЕ ОТКЪДЕ ДА ДОБИВАМЕ ПЛОДОВЕТЕ, БИЛКИТЕ И РАСТЕНИЯТА ЗА ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА ФОРЕВЪР, ВЗЕХМЕ ПРЕДВИД МИНЕРАЛНИЯ СЪСТАВ НА ПОЧВАТА, КЛИМАТА, МЕСТОПОЛЖЕНИЕТО И УСТОЙЧИВОСТТА. 

След събиране на внимателно подбраната реколта от нея се извличат етеричните масла основно чрез парна дестилация и студено пресоване. Всяко масло се извлича от специфична част на растението – цветове, семена, плодове, листа и дори кори и корени. При всяко масло технологията за извличане е различна. Крайният резултат е най-чистата растителна есенция, подбрана специално за вас.

СИЛАТА НА СЕТИВАТА И АРОМАТЕРАПИЯТА

ЧОВЕШКИТЕ СЕТИВА КРИЯТ ГОЛЯМА СИЛА И В ЗНАЧИТЕЛНА СТЕПЕН ВЛИЯЯТ ВЪРХУ МИСЪЛТА, НАСТРОЕНИЕТО И ДРУГИ МОЗЪЧНИ ФУНКЦИИ. С ТЯХНА ПОМОЩ ВЪЗПРИЕМАМЕ СРЕДАТА, В КОЯТО СЕ НАМИРАМЕ.

 

А несъмнено обонянието е едно от най-мощните сред тях. Обонятелните рецептори – клетки, разположени в задната част на носната кухина, са пряко свързани с лимбичната система в мозъка, с която са свързани емоциите и паметта. Като се има предвид силата на сетивата, не е чудно, че ароматерапията е толкова популярна.

 

Етеричните масла и ароматите са се използвали от много древни култури. Описани са още през I в. като средство, което естествено поддържа тялото, стимулира сетивата и помага на хората да изглеждат и да се чувстват по-добре.

етрични масла форевър ливинг алое вера гел флп aloe vera gel flp
етрични масла мента форевър ливинг aloe vera gel forever living flp алое вера гел флп

МЕНТА

100% ЧИСТОТА.
100% СВЕЖЕСТ.

УПОТРЕБАТА НА МЕНТАТА ДАТИРА ОЩЕ ОТ ДРЕВНИТЕ КУЛТУРИ НА РИМ И ГЪРЦИЯ, КОИТО СА Я ИЗПОЛЗВАЛИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ, АРОМАТИЗИРАНЕ И КАТО ПОПУЛЯРНА ПОДПРАВКА ЗА СОСОВЕ И ЯСТИЯ.

Ментовото етерично масло Форевър се извлича от растения, отглеждани в една и съща ферма от много поколения. Естественото им съдържание на ментол е по-високо и предлагат още по-добър охлаждащ и стимулиращ ефект.

цена 42.57 лв /36.20 лв с отстъпка

ЛАВАНДУЛА

100% ЧИСТОТА.
100% ПОКОЙ.

ХОРАТА ИЗПОЛЗВАТ ЛАВАНДУЛАТА ОТ ВЕКОВЕ. СПОМЕНАВА СЕ В ДРЕВНОГРЪЦКИ И ДРЕВНОРИМСКИ ТЕКСТОВЕ, А БИБЛИЯТА Я НАРЕЖДА ДО АЛОЕТО И ДРУГИ ЦЕННИ БИЛКИ И ПОДПРАВКИ, С КОИТО ХРАМОВЕТЕ СА БИЛИ ПОДГОТВЯНИ ЗА РЕЛИГИОЗНИ РИТУАЛИ.

Отгледана в нашата красива България заради идеалния ни климат и почва, лавандулата за етеричното масло на Форевър съдържа високи нива на линалилацетат, на който се дължи сладкият ѝ аромат.

етерични масла лавандула форевър ливинг алое вера гел флп aloe vera gel forever living flp

цена 57.62 лв / 49.00 лв с отстъпка

етерични масла лимон форевър ливинг aloe vera gel forever flp алое вера гел флп

ЛИМОН

100% ЧИСТОТА.
100% СИЛА.

ЛИМОНЪТ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ И ОБИЧАНИ АРОМАТИ. ОТ ВЕКОВЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ПО ЦЯЛ СВЯТ ЗА ЗАЩИТА ОТ НАСЕКОМИ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ, ПОЧИСТВАНЕ И АРОМАТИЗИРАНЕ НА ДРЕХИ, КАКТО И ЗА ОБОДРЯВАНЕ.

Лимоните за етеричното масло на Форевър се берат на ръка, когато са идеално узрели. Тогава са по-сочни и от тях се извлича най-висококачественото етерично масло. Форевър Ливинг предлага 100% чисто натурално лимоново масло за ободряване и енергия.

цена 30.62 лв /26.03 лв с отстъпка

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ФОРЕВЪР. КОМПОЗИЦИИ.

Етеричните масла могат да се комбинират за постигане на още по-впечатляващи резултати. Композициите на Форевър са създадени от внимателно подбрани етерични масла, съчетани в идеални пропорции за оптимално действие. Всяка от тези вълнуващи симфонии от аромати е идеално балансирана, за да откликне на специфична потребност. Съставките им са събрани от най-добрите източници по целия свят, като всеки отделен аромат е научно селектиран и комбиниран с останалите за максимален резултат и ефикасност.

етерични масла форевър ливинг алое вера гел флп aloe vera gel forever flp
етерични масла форевър ливинг успокояващ микс алое верагел флп aloe vera gel forever living flp
етерични масла форевър ливинг aloe vera gel forever living flp облекчаващ микс алое вера гел флп
етерични масла форевър ливинг тонизиращ микс алое вера гел флп aloe vera gel forever living flp

Успокояващият микс от етерични масла Форевър е идеално балансирана композиция от най-чиста голтерия, лавандин, евкалипт, кориандър, ливан, розмарин, лайка, мента, босилек и риган, създадена за хармония, покой и отмора.

 

 

100% ЧИСТОТА.
100% ХАРМОНИЯ.

Облекчаващият микс от етерични масла Форевър е идеално балансирана композиция от най-чиста дива мента, голтерия, камфор, иланг-иланг и лайка, създадена да прониква дълбоко и да облекчава.

 

 

 

100% ЧИСТОТА.
100% ОТПУСКАНЕ.

Тонизиращият микс от етерични масла Форевър е идеално балансирана композиция от най-чист карамфил, портокал, канела, розмарин, тамян, евкалипт и хвойна, създадена да дава сили и жизненост.

 

 

 

 

100% ЧИСТОТА.
100% ЕНЕРГИЯ.

цена 47.77 лв / 40.60 лв с отстъпка

цена 79.42 лв / 67.50 лв с отстъпка

цена 55.04 лв / 46.80 лв с отстъпка

етерични масла форевър ливинг forever flp aloe vera gel алое вера флп базово масло

БАЗОВО МАСЛО ФОРЕВЪР

Базовото масло на Форевър е патентован микс от алое вера, витамини E, A и C и натурални масла без аромат. В комбинация с етеричните масла на Форевър базовото масло създава неповторимо благоуханно изживяване.

ТРОЕН ПАКЕТ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ОТ ФОРЕВЪР

Три броя мостри по 5 мл от любимите ни аромати - мента, лимон и лавандула.

forever етерични масла троен пакет форевър ливинг алое вера флп aloe vera gel

цена 38.44 / 32.67 лв с отстъпка

цена 72.17 лв/ 61.35 лв с отстъпка

етерични масла форевър ливинг forever living aloe vera gel flp алое вера гел

КОМПЛЕКТ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ФОРЕВЪР

В пълния комплект етерични масла на форевър ще откриете по една опаковка от всички продукти в серията.

цена 313.54 лв / 266.50 лв с отстъпка