Channels Respond to messages from multiple channels in one place.
 

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ОТ ФОРЕВЪР !

От 1978 г. Форевър Ливинг Продъктс търси най - чистите натурални съставки от цял свят и създава едни от най - висококачествените продукти на пазара.

 

Човешките сетива крият голяма сила и в значителна степен влияят върху мисълта, настроението и други мозъчни функций. С тяхна помощ възприемаме средата, в която се намираме .

А несъмнено обонянието е едно от най-мощните сред тях. 

Essential_Oils_2022.jpg
лавандула етерични масла форевър ливинг aloe vera gel алое вера гел флп

НАЙ - ЧИСТИТЕ ПРИРОДНИ СЪСТАВКИ

ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА ФОРЕВЪР СА ПОДБРАНИ, ОТГЛЕДАНИ И ПРОИЗВЕДЕНИ ТАКА, ЧЕ ДА СЕ ГАРАНТИРА НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО. КОГАТО ИЗБИРАХМЕ ОТКЪДЕ ДА ДОБИВАМЕ ПЛОДОВЕТЕ, БИЛКИТЕ И РАСТЕНИЯТА ЗА ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА ФОРЕВЪР, ВЗЕХМЕ ПРЕДВИД МИНЕРАЛНИЯ СЪСТАВ НА ПОЧВАТА, КЛИМАТА, МЕСТОПОЛЖЕНИЕТО И УСТОЙЧИВОСТТА. 

След събиране на внимателно подбраната реколта от нея се извличат етеричните масла основно чрез парна дестилация и студено пресоване. Всяко масло се извлича от специфична част на растението – цветове, семена, плодове, листа и дори кори и корени. При всяко масло технологията за извличане е различна. Крайният резултат е най-чистата растителна есенция, подбрана специално за вас.

СИЛАТА НА СЕТИВАТА И АРОМАТЕРАПИЯТА

ЧОВЕШКИТЕ СЕТИВА КРИЯТ ГОЛЯМА СИЛА И В ЗНАЧИТЕЛНА СТЕПЕН ВЛИЯЯТ ВЪРХУ МИСЪЛТА, НАСТРОЕНИЕТО И ДРУГИ МОЗЪЧНИ ФУНКЦИИ. С ТЯХНА ПОМОЩ ВЪЗПРИЕМАМЕ СРЕДАТА, В КОЯТО СЕ НАМИРАМЕ.

 

А несъмнено обонянието е едно от най-мощните сред тях. Обонятелните рецептори – клетки, разположени в задната част на носната кухина, са пряко свързани с лимбичната система в мозъка, с която са свързани емоциите и паметта. Като се има предвид силата на сетивата, не е чудно, че ароматерапията е толкова популярна.

 

Етеричните масла и ароматите са се използвали от много древни култури. Описани са още през I в. като средство, което естествено поддържа тялото, стимулира сетивата и помага на хората да изглеждат и да се чувстват по-добре.

етрични масла форевър ливинг алое вера гел флп aloe vera gel flp
етрични масла мента форевър ливинг aloe vera gel forever living flp алое вера гел флп

МЕНТА

100% ЧИСТОТА.
100% СВЕЖЕСТ.

УПОТРЕБАТА НА МЕНТАТА ДАТИРА ОЩЕ ОТ ДРЕВНИТЕ КУЛТУРИ НА РИМ И ГЪРЦИЯ, КОИТО СА Я ИЗПОЛЗВАЛИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ, АРОМАТИЗИРАНЕ И КАТО ПОПУЛЯРНА ПОДПРАВКА ЗА СОСОВЕ И ЯСТИЯ.

Ментовото етерично масло Форевър се извлича от растения, отглеждани в една и съща ферма от много поколения. Естественото им съдържание на ментол е по-високо и предлагат още по-добър охлаждащ и стимулиращ ефект.

цена 39,79 лв /37.79 лв с отстъпка

ЛАВАНДУЛА

100% ЧИСТОТА.
100% ПОКОЙ.

ХОРАТА ИЗПОЛЗВАТ ЛАВАНДУЛАТА ОТ ВЕКОВЕ. СПОМЕНАВА СЕ В ДРЕВНОГРЪЦКИ И ДРЕВНОРИМСКИ ТЕКСТОВЕ, А БИБЛИЯТА Я НАРЕЖДА ДО АЛОЕТО И ДРУГИ ЦЕННИ БИЛКИ И ПОДПРАВКИ, С КОИТО ХРАМОВЕТЕ СА БИЛИ ПОДГОТВЯНИ ЗА РЕЛИГИОЗНИ РИТУАЛИ.

Отгледана в нашата красива България заради идеалния ни климат и почва, лавандулата за етеричното масло на Форевър съдържа високи нива на линалилацетат, на който се дължи сладкият ѝ аромат.

цена 57.25 лв / 54.37 лв с отстъпка

етерични масла лавандула форевър ливинг алое вера гел флп aloe vera gel forever living flp
етерични масла лимон форевър ливинг aloe vera gel forever flp алое вера гел флп

            ТОНИЗИРАЩ МИКС

Тонизиращият микс от етерични масла Форевър повишава силата и жизнеността със съчетание от висококачествени терапевтични масла от шест страни по света. Карамфил и канела от Мадагаскар, тамян от Сомалия, хвойна от Непал, розмарин от Унгария, евкалипт от Австралия и портокал от САЩ.

Композицията стимулира защитните сили на тялото, сгрява, тонизира и успокоява. Бързо повдига настроението, прогонва напрежението и повишава жизнеността.

цена 58.88 лв / 55.94 лв с отстъпка

ЛИМОН

100% ЧИСТОТА.
100% СИЛА.

ЛИМОНЪТ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ И ОБИЧАНИ АРОМАТИ. ОТ ВЕКОВЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ПО ЦЯЛ СВЯТ ЗА ЗАЩИТА ОТ НАСЕКОМИ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ, ПОЧИСТВАНЕ И АРОМАТИЗИРАНЕ НА ДРЕХИ, КАКТО И ЗА ОБОДРЯВАНЕ.

Лимоните за етеричното масло на Форевър се берат на ръка, когато са идеално узрели. Тогава са по-сочни и от тях се извлича най-висококачественото етерично масло. Форевър Ливинг предлага 100% чисто натурално лимоново масло за ободряване и енергия.

цена 32.69 лв /31,07 лв с отстъпка

форевър етерични масла тонизиращ микс алоевера гел флп forever essential oils eterichno ma