Channels Respond to messages from multiple channels in one place.
 

Бизнес възможността ФОРЕВЪР

Предпочитам да печеля по 1% от усилията на 100 души, 
                         вместо 100% от усилията на един човек.

 

                                                                 Джон Пол Гети

Искате ли да имате повече свободно време?

Искате ли сам да сте си началник и да управлявате собствената си съдба?

Искате ли да печелите по още 250 лв, 500 лв, 1000 лв и дори повече на месец?

 

Свободата да избираме сами как да си изкарваме прехраната никога не е била така достъпна. Безперспективните професии се заменят от предприемачеството и свободата сам да избираш собствената си съдба. Все повече хора се ориентират към бизнес от собствения си дом с Форевър Ливинг Продъктс.

 

Вече четири десетилетия хора като вас си изкарват прехраната, работейки на половин или пълен работен ден с Форевър Ливинг Продъктс.

Предлагаме Ви начин да изградите собствен бизнес като допълнителна работа към вашите съществуващи ангажименти или като основна дейност. Това зависи изцяло от Вашата амбиция, упоритост и желание за развитие в сферата на маркетинга, здравето и красотата. Тази бизнес възможност е достъпна за всеки и не е нужно да имате опит или квалификация.

 БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТ 

мрежов маркетинг форевър ливинг флп дистрибутор алое вера гел форевър флп почасова работа допълнителни доходи надомна работа aloe vera gel mlm мулти левъл маркетинг МЛМ

Повече от две десетилетия хора като вас си изкарват прехраната като работят на половин или пълен работен ден с Форевър Ливинг Продъктс.
Нашите продукти за здраве и красота с доказани качества са уникални, полезни и се харесват на клиентите ни. Предлагаме ви сами да сте си началници и да работите в уюта на собствения си дом, да представяте тези изключителни продукти и да печелите комисионни по-големи отколкото, ако работите за друг работодател.

При традиционните продажби продуктът минава от производителя през поредица дистрибутори, търговци на едро и дребно, преди да стигне до потребителя. Всеки от тези посредници взима своя дял от печалбата. Всъщност до 75% от цената, която плащате за дадена стока е предназначена за посредници, реклама, транспорт и други непроизводствени разходи.

Представете си, че вие получавате половината от тази надценка за всичко, което купувате и продавате. С Форевър Ливинг Продъктс имате тази възможност. Всъщност нашият маркетингов план ви предлага десет различни начина да печелите пари. Независимо от това дали искате да правите кариера или просто да имате допълнителни доходи, щедрият маркетингов план на ФЛП ще ви възнагради подобаващо. Той не е никак сложен, дава възможност за създаване на собствен бизнес с минимални финансови инвестиции и за развиването му до почти всяко ниво на доходи, което пожелаете.

Маркетинговият план на Форевър Ливинг се основава на принципите на честността, усилията и работата в екип. Ето защо, други названия на маркетинговия план на ФЛП са мрежов или екипен маркетинг. С маркетинговия план на ФЛП не печелите само от личните си усилия, а от усилията на целия си екип. Вие и членовете на вашия екип печелите от продажбата на отличните ни продукти за здраве и красота на свои клиенти чрез личен контакт, продуктови демонстрации пред малки групи и чрез интернет.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ ? 

Мрежовият маркетинг, наричан още мултилевъл маркетинг (МЛМ), е метод за обмен на информация между хората, водещ продукта от производителя до потребителя. При мрежовия маркетинг (ММ) печелите бонуси, когато другите опитат продукта, препоръчан от вас. ММ ви предлага да изградите собствен бизнес и да генерирате доходи при почасова или пълна заетост с гъвкаво работно време.

Много компании предлагат мрежов бизнес, но са малко тези, които са изградени върху принципите на дългогодишния опит, стабилността, честността и справедливостта. Форевър Ливинг Продъктс работи в областта на мрежовия маркетинг вече 40 години и е доказала качеството на продуктите си и успеха на маркетинговия си план. Компанията работи в 158 страни по цял свят и има над 10 милиона работещи дистрибутори.

Всичко, свързано с възможностите, предлагани от Форевър Ливинг, ви помага да си изградите солиден, стабилен бизнес. От нашите невероятни продукти за консумация, до редовните ни срещи за представяне на възможностите, вие сте подготвени за успех. С вашия ентусиазъм и нашия простичък, доказан план, ще откриете богатството и свободата, за които винаги сте мечтали.

Станете дистрибутор на Форевър Ливинг Продъктс, за да се възползвате от „най-добрата бизнес възможност на света”. Без рискове – без такса за членство, без месечни такси, без задължени за покупки.

мрежов маркетинг мулти левъл маркетинг МЛМ почасова работа надомна работа допълнителни доходи форевър флп алое вера гел mlm aloe vera gel forever flp

КАК ДА ИЗБЕРА ДОБРАТА МЛМ КОМПАНИЯ ? 

Добрата ММ компания трябва да има:

 • Качествени продукти - един от най-важните фактори в мрежовия бизнеса е гама от много качествени продукти. Много е трудно да спечелиш уважението и доверието на клиентите, ако в един момент продаваш филтрираща система за вода, а в следващия обувки. Добрата компания трябва да предлага качествени продукти, които се помнят дълго. Търсете лидер на пазара с доказано висококачествени продукти.

 • Без изпреварвания в ниво - никой от групата под вас няма да се издигне в ниво по-високо от вашето. Ако човек във вашата мрежа развива бизнеса си добре, при издигане на по-високо ниво, той ще изтласка автоматично и вас на новото ниво. Търсете маркетингов план, който поощрява откриване и включване на лидери в бизнеса.

 • Без загуба на ниво - постигнатото ниво в маркетинговия план никога не трябва да се губи заради липса на активност и покупки. Веднъж достигнато, нивото се запазва вечно. Добрият маркетингов план ви позволява да се отпускате, ако имате нужда.

 • Бонуси се изплащат върху цени на дребно - бонусите трябва да се изчисляват върху стойността на купените продукти по препоръчителни цени за продажби на дребно, а не върху значително по-ниските цени, на които купувате продуктите вие. Това гарантира по-високи бонуси.

 • Доказана финансова стабилност - постоянен, стабилен ръст на продажбите винаги е знак за добра ММ компания. Не пропускайте да погледнете графиката на годишните продажби на компанията, за да видите как се развива тя, какви са оборотите й и да прогнозирате бъдещи тенденции. Разгледайте също продажбите през цялата история на компанията.

 • Поне петгодишен опит в мрежовата индустрия - добрата ММ компания трябва да има най-малко пет години опит и да е реализирала стабилен ръст през съществуването си. Само качествена мрежова компания може да прескочи първите критични 18 месеца с помощта на солидно ръководство, силен бизнес план, мотивирани партньори и качествени продукти.

 • Разнообразни възможности за доходи - когато компанията предлага на партньорите си различни варианти за печелене на пари, те имат възможност сами да определят графика си - дали да работят на пълен или на непълен работен ден, да избират това, което им допада най-много и др. Разнообразните възможности за доходи са ключово преимущество на работата в мрежовия маркетинг.

 • Продукти за консумация - за мрежовия бизнес са идеални продукти, които се консумират, защото с тях лесно можете да си изградите група лоялни клиенти, които редовно купуват нови продукти. Такава солидна основа от активни клиенти е ключ към ефективен мрежов бизнес. Тя може да се изгради само с качествени консумиращи се продукти. Доста трудно би било да сте представител на компания, която продава домашни аларми например.

 • Развита система за подкрепа на партньорите е ключов фактор за мрежовия бизнес. Добрата ММ компания трябва да осигурява пълна подкрепа на своите партньори - достъп до информация, обучения, семинари, разнообразни възможности за усъвършенстване на уменията и др. Вашият успех влияе пряко върху успеха на компанията и системата за подпомагане на партньорите трябва да е отражение на тази идея.

 • Международно присъствие - развитата международна дейност е показател за растеж, надеждност и качествени продукти. Компании, които разширяват дейността си по света са стабилни и опитни.

Маркетингов план - предимства 

 • Разнообразни възможности за доходи

 • Качествени продукти за консумация

 • Доказана финансова стабилност

 • Широка мрежа за подкрепа на собствениците на Форевър бизнес

 • Бонуси се изплащат на базата на препоръчителните цени за клиенти

 • Повече от 40 години опит

 • Международно присъствие

 • Никога не губите нивото си.

 • Сътрудниците от екипа ви не могат да ви изпреварят 
  и да се издигнат на по-високо ниво преди вас.

Какво ще спечелите вие ?

- Допълнителни доходи

- Регистрирацията е безплатна, без такса или абонамент

- Няма изисквания за задължително потребление или продажби

- Работа от вкъщи

- Сами решавате как и колко да работите

- Срещате се и общувате с хора

- Повече свободно време за семейството

- Доживотна възможност

- Бизнесът се наследява

- Помагате на другите

- Личностно развитие

ГОТОВИ ЛИ СТЕ?

 1. Харесват ли ви стабилността и почтеността на Форевър Ливинг Продъктс?

   

 2. Бихте ли използвали продуктите на Форевър? А вашите близки и познати?

   

 3. Имате ли желание да положите усилия, за да постигнете успех?

Ако отговорът ви е „да“, започнете още сега! Предлагам да ти помогна с получаването на клиентски код и пускането на поръчка, затова свържи се с мен още сега: