Channels Respond to messages from multiple channels in one place.
 

СТАНИ ЧАСТ

ОТ МОЯ ФОРЕВЪР КЛУБ И ПОЛЗВАЙ ОТСТЪПКА !

ЗАПИШИ СЕ СЕГА - 

напълно безплатно е !

aloe vera forever flp алое вера гел форевър флп дистрибутор отстъпка мрежов маркетинг допълнителни доходи надомна работа почасова работа

Стани част от моя форевър клуб и ползвай отстъпка !

ЗАЩО да се включиш ?

1. напълно безплатно е.

2. веднага получаваш правото да пазарувате с 5% до 30% отстъпка, директно от Форевър Ливинг Продъктс. Можеш да си направиш безплатна регистрация със закупуване на Стартов пакет, след което винаги ще пазаруваш с 30% отстъпка. По-висока отстъпка може да постигнеш и по още един начин - ако в рамките на два последователни календарни месеца през твоя клиентски код се направят поръчки за 2 (две) бонусни точки (всеки продукт носи определени точки). Който и начин да избереш - по-високата отстъпка се постига еднократно, не е необходимо да се правят поръчки всеки месец, не е необходимо да дистрибутираш продукти или да правиш Булстат регистрация - продължаваш да бъдеш само клиент с отстъпка и пазаруваш при необходимост!

3. регистрацията и отстъпката, които ползваш, са валидни доживотно (никога не губиш нивото, на което си).

4. не се изисква да правиш месечни поръчки или годишни обороти, за да я поддържаш.

5. ползваш отстъпката и при всички следващи поръчки на продукти от гамата на Форевър. 

6. няма месечни или годишни такси.

7. ставаш само клиент с отстъпка - никой не те притеснява да дистрибутираш продукти.

8. получаваш достъп до онлайн магазин, откъдето можеш да пазаруваш, когато и каквото пожелаеш. Можеш да поръчваш и по телефон.

9. ползваш 30-дневна гаранция за удовлетвореност на клиента т.е. може да върнеш продукт, ако не си удовлетворена, дори и продуктът да е отворен и ползван.

САМО ВЪЗМОЖНОСТИ, никакви задължения!

Харесва ли ти?

aloe vera gel forever flp алое вера гел за пиене флп консултант форевър

ИМАШ ТРИ ВАРИАНТА 

Вариант 1

1. Регистрирайте се онлайн оттук: https://flp.bg/bg/join/  (нека не те притесня формата за регистрация - наистина ставаш само клиент с отстъпка, без никакви ангажименти за обороти, няма такси, абонаменти - просто към момента формата за регистрация на клиент и бизнес сътрудник е една и съща).

2. Попълни своя и-мейл във формата. Веднага след това влез в и-мейла си, където ще получиш съобщение с линк за потвърждение и вход в онлайн магазина.

3. В електронната бланка, която ще се отвори, въведи необходимите твои данни (в полето адрес въведи адрес за кореспонденция, а банковата сметка не е задължителна) и направи първата си поръчка. Системата ще ти предложи да направиш най-изгодната за теб покупка - стартовия пакет на Форевър. А ако имаш друго предпочитание, продуктите са разделени в категории, за да ти е лесно да се ориентираш и избереш.

В графа спонсор трябва да въведеш спонсор id:359000031208, и спонсор име и фамилия: Даниела Иванова.

4. Избери желаните продукти по отделните категории - със стрелките се въвеждат желаните бройки от даден продукт.

5. Отиди в "Приключване", прегледай поръчката, въведи в празното поле адрес или офис на Спиди за доставка и потвърди като натиснеш бутона "Изпрати молба за регистрация" или "Плащане" (ако е отбелязано плащане с карта).

6. До 24 или до 48 часа по твой избор ще получиш поръчката заедно с два екземпляра на формуляра за регистрация (единият остава за теб, а другият ще бъде взет от куриера и върнат в офиса на Форевър). 

Вариант 2 - ако поръчката ти е за стойност под или над 88 лв :

Предлагам да ти помогна с получаването на клиентски код и пускането на поръчка, а ако поръчката ти е за стойност по - малка от 88 лв - ще ти бъде изпратена от мен. 

Обади ми се още сега:

тел.: +359 887 127 134

 

 

Вариант 3

 

Можеш да си купуваш нашите натурални прекрасни продукти дори да живееш извън България:

 

1. Влез в страницата : www.foreverliving.com

2. Отгоре вляво избери страната, в която живееш, и пазарувай, както във всеки онлайн магазин.

3. Може да избереш и да се регистрираш напълно безплатно като клиент с отстъпка във Форевър. За целта:

3.1. последвай този линк: Join

3.2. горе вляво избери държава, в която живееш (извън България).

3.3. от менюто горе вдясно избери: Join! Следвай стъпките за попълване на твоите данни и избор на продукти. В полето Sponsor information въведи ID#359000031208  Daniela Ivanovа

Свържи се с мен по Viber, по телефона или във фейсбук, за да ти помогна в стъпките за регистрация. ! 

DSC_9831-1-2.jpg

Тъй като продуктите на Форевър са законово одобрени и се разпространяват в над 160 държава в света, още днес се свържи с мен по телефона, по Viber или във Фейсбук, за да проверим и да ти вземем твой личен клиентски номер, с който да пазаруваш и да трупаш точки за по-висока отстъпка!