Channels Respond to messages from multiple channels in one place.
 
алое вера за кожата на лицето aloe vera gel forever livng flp алое вера гел форевър флп

Вече 40 години 

     НАЙ - НЕЖНА

ГРИЖА  ЗА ЛИЦЕТО

        ЗА ВСЕКИ

Aloe-Bio-cellulose-mask forever living flp алое био-целулозна маска форевър ливинг флп ало

НОВО!! Forever Aloe Bio-cellulose mask

Алое Био-целулозна маска за лице , 5 броя

Овлажнява по-дълбоко от традиционните текстилни маски, като слива алое вера с морска трева в био-целулозни фибри. Маската е от екологичен материал, който не замърсява околната среда, и е обогатена с хидратиращ серум, напояващ кожата за дълготрайно овлажняване и младежки вид.

114, 50 лв / 108, 78 с

отстъпка

алое вера форевър колекция соня флп дистрибутор aloe vera forever living алое вера за пиен

Sonya™ daily skincare system

Ежедневна грижа за кожата " Соня "

Решението за комбинирана кожа. Разработена специално за кожата, която постоянно се променя, новата колекция „Соня“ е с високо съдържание на алое, съчетано с други овлажняващи растения. Природата и науката си подават ръка в революционната гел технология, която доставя полезното действие на алоето там, където кожата има най-голяма нужда от него. Леката консистенция създава усещане за свежест и подмладяване.

алое вера форевър ливинг инфинит от форевър infinite by forever флп дистрибутор алое вера

infinite by Forever™

Инфинит от Форевър

Инфинит от Форевър е най-новото в съвременната грижа за кожата, впрягащо силите на науката и на природата. Четирите уникални продукта, съчетани в колекцията Инфинит от Форевър намаляват появата на фини линии и бръчици, изглаждат кожата, събуждат красотата отвътре навън и ви даряват със сияйна и овлажнена кожа, която изглежда и чувствате по-млада.

алое вера форевър даниела иванова флп дистрибутор инфинит

Forever Targeted Skincare

Козметика за специална грижа

Красивата и сияйна кожа е на една ръка разстояние с новата серия козметични продукти на Форевър за специализирани резултати. Уникалните продукти ще освежат и съживят кожата ви, съсредоточавайки се върху специфични потребности като липса на блясък, сухота, торбички и сенки под очите. Могат да бъдат добавени към всеки козметичен режим, да се погрижат за всеки тип кожа и да допълнят всички продуктови серии, за да удовлетворят оптимално личните ви потребности.

aloe vera forever living флп консутант алое вера за пиене гастрит язва колит кисти на яйчн

Forever Activator

Форевър Активатор, код: 612, 130мл

 

Създайте своя собствена освежаваща маска за лице, като смесите алое активатор с маската на прах. Течността представлява стабилизиран гел от алое вера с всички ензими, аминокиселини и полизахариди на растението. Идеален е за отстраняване на мъртви кожни клетки и подобряване състоянието на кожата.

34,89 лв / 33,14 с

отстъпка

форевър ер 3 фактор алое вера форевър алое даниела иванова flp aloe forever aloe vera

R3 Factor Skin Defense Creme

Крем с плодови киселини R3 фактор, код: 069, 57г

Съхранете, възстановете и обновете. Алфа хидроксилните киселини, наричани още плодови, ексфолират и освобождават мъртвите клетки като разтварят естествените лепилоподобни субстанции, които ги задържат по повърхността на кожата прекалено дълго. Старите клетки образуват бариера и затова отстраняването им позволява на останалите съставки – витамин Е, ретинил палмитат и разтворим колаген да проникнат в тъканта и да започнат работа по възстановяване на влажността на кожата и възобновяване на структурата й. 

71,97лв / 68,36 с

отстъпка

форевър алое ексфолиант алое вера форевър алое даниела иванова flp aloe forever aloe vera

Forever Aloe Scrub

Алое ексфолиант, код: 238, 99г

За разлика от останалите подобни продукти, които съдържат агресивни и груби съставки като натрошени ядки, костилки или пластмасови микроперлички, в нашия ексфолиант има микросфери от жожоба, които се плъзгат нежно по кожата. Така увличат със себе си мъртви кожни клетки и проправят път на свежата, обновена кожа отдолу. 

34,36лв / 32,65 с

отстъпка

форевър алфа е фактор алое вера форевър алое даниела иванова flp alo forever aloe vera

Forever Alpha-E Factor

Течен регенериращ антиоксидант за лице и тяло, код: 187, 30 мл

Разкошен еликсир за суха кожа, съдържащ витамини A, E и C за мощен антиоксидантен ефект. В състава на омекотяващата течност влиза още ретинил палмитат и тя ефективно се бори със свободните радикали и сухотата. Подобрете еластичността, възстановете влагата и балансирайте кожата си с няколко капки от успокояващия Алфа-Е фактор.

71,97лв / 68,36 с

отстъпка

форевър маска за лице алое вера форевър алое даниела иванова flp aloe forever aloe vera

Mask powder

Стягаща маска на прах, код: 341

 

Нанесете маската и ще усетите как чудотворно действа – стяга и почиства порите ви в дълбочина. За това допринасят албуменът и царевичното нишесте, а каолинът абсорбира излишните мазнини. Алантоинът и лайката успокояват и подмладяват лицето. Ще се почувствате освежени, след като отмиете маската и видите чистата си и възобновена кожа.

41,41лв / 39,36 с

отстъпка

форевър алое липс алое вера форевър алое  даниела иванова flp aloe forever aloe vera

Aloe Lips

Алое липс, код 022

Със своята формула, съдържаща стабилизиран гел от алое вера, жожоба и пчелен восък, „Алое липс“ е идеалната грижа за вашите устни по всяко време. Балсамът за устни с алое ще предпази нежната кожа на устните ви от слънце, студ и вятър. Овлажняващ устните балсам, вазелин за първа помощ, блясък за устни, защита при високи и ниски температури.

7,62 / 7,25 с

отстъпка

Нашите чудесни продукти може да ви бъдат доставени навсякъде в страната - София, Пловдив, Варна, Добрич, Бургас, Велико Търново, Русе, Свищов, Плевен, Шумен, Видин, Враца, Монтана, Силистра, Хасково, Ямбол, Стара Загора, Кърджали, Свиленград, Блгагоевград, Гоце Делчев, Смолян и т.н., и дори в чужбина ( Форевър Ливинг присъства в над 160 държави по света).