Channels Respond to messages from multiple channels in one place.
 

Алое Био Целулозна маска за лице

  • Подхранва дълбоко и хидратира интензивно

  • Подмладява повехналата кожа и й помага в борбата с признаците на стареене

  • Успокоява и намалява зачервяването

  • За мека, еластична и сияйна кожа

Облегнете се удобно, отпуснете се и позволете на маската от ново поколение да овлажни дълбоко и дълготрайно кожата ви!

 

Най-прогресивната маска на Форевър досега осигурява интензивна хидратация, която навлиза дълбоко в кожата, поставя се за секунди и не изисква изплакване. Възползвахме се от ефикасността и удобното използване на био-целулозата и я обогатихме с технология от ново поколение за двуфазно полезно действие.

Алое био-целулозната маска на Форевър е създадена в контролирана среда от специален микроорганизъм, който ферментира и изгражда био-целулозните нишки. По време на процеса на ферментация бактерията се храни с алое вера гел от нашите собствени плантации и с морска трева, като по този начин ги вгражда директно в материала на маската за овлажняване, омекотяване и обгрижване на кожата. 

Защо био-целулозата е по-добра?

Фибрите на маската са 1000 пъти по-фини от човешкия косъм, което й позволява да приляга плътно и без усилия към всяка извивка на лицето. Така съставките проникват дълбоко във фините линии и бръчици, до които традиционните текстилни маски не успяват да стигнат.

Състав:

Напоена е с активен, хидратиращ серум, обогатен с натурални съставки, оставящи дълготрайно усещане за обновена и сияйна кожа. След като свалите самата маска, можете да оставите финия и ефикасен серум върху лицето и шията си – няма нужда от изплакване.

 

В серума добавихме див кестен, за да помага за освежаване на повехналата кожа и да намалява зачервяванията, а зеленият чай и антиоксидантите заедно се борят с признаците на стареене и със свободните радикали. Глицеринът е ключов компонент на серума и осигурява дълбоко овлажняване.

Формулата е специално разработена за всички типове кожа, дори и за чувствителната. 

 

Просто отлепете единия защитен текстилен слой от маската и я поставете.

Леко я притиснете, за да прилепне добре към лицето ви и отлепете и другия защитен слой.

 

Отпуснете се и почувствайте как подмладяващата сила на био-целулозната маска действа.

 

След 20 минути просто я свалете и втрийте останалия серум в кожата си. 

 

За оптимални резултати използвайте алое био-целулозната маска в съчетание с някоя от популярните козметични серии на Форевър и в съчетание с други от продуктите за специализирани резултати.

aloe bio cellulose mask forever living f

Aloe Bio-cellulose mask
Алое био-целулозна маска

5 броя по 25г 

кат. цена: 114,50лв 

цена с отстъпка: 108.78 лв

21,80 лв за 1 брой

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

  1. Отворете опаковката, извадете и разгънете маската.

  2. Тя е защитена от двете страни от тънка тъкан. Отлепете единия слой.

  3. Поставете маската върху лицето. Притиснете леко, за да прилепне добре.

  4. Отлепете и втория слой защитна тъкан.

  5. Отпуснете се с маската за около 20 минути и след това я свалете. Няма нужда от изплакване, просто втрийте останалия серум в лицето и шията за младежко излъчване.

СЪСТАВ:

Aqua, Propanediol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caffeine, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Glycosyl Trehalose, Mannitol, Xanthan Gum, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrolyzed Sclerotium Gum, Ammonium Glycyrrhizate, Zinc Gluconate, Ascorbic acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.